Znamke

Od ustanovitve leta 1979 TaylorMade Golf vodi tehnološko revolucijo v svetu golfa in s svojim razvojnim oddelkom skrbi za nove tehnologije oz. novitete. Vsako leto poskrbijo za določene izboljšave, s katerimi razveseljujejo svoje zveste kupce. Dokaz inovativnosti in kakovosti TaylorMade opreme, so številne turnirske zmage profesionalnih igralcev golfa po svetu.

Več o TaylorMade Golf izdelkih...

taylormade

Adidas Golf ustvarja visoko specializirano obutev in oblačila za golf. S strani profesionalnih golf igralcev razvita in preizkušena golf oblačila in obutev omogočajo doseči višji nivo igre v vseh igralnih pogojih in hkrati zagotavljajo boljše počutje.

Več o Adidas Golf izdelkih...

adidasgolf

Ashworth oblačila in obutev za golf so v svetu golfa nekaj posebnega. V osemdesetih letih prejšnjega stoletja se je Ashworth odločil za samostojno pot in se osredotočil na »življenjski slog« golfistov. Ashworthov stil je sproščen in avtentičen. Golfistom nudi prepoznavna oblačila in obutev, ki jo lahko nosijo tudi izven golf igrišča. Ashworth - tradicija, kakovost, stil in naravni materiali.

Več o Ashworth izdelkih...

ashworth

Filozofija podjetja Adams Golf je podobna filozofiji podjetja TaylorMade. Inovativnost in razvoj sta na prvem mestu in s tega vidika se lahko pohvalijo z nazivom »No. 1 Hybrid on tour«. Novitete, ki jih razvijajo že vrsto let so temu podjetju prinesle prej omenjeni laskavi naslov. Širok spekter opreme razveseljuje bodisi začetnike (v ponudbo so kombinirani sestavljeni seti palic) kot tudi vrhunske igralce. Prav tako pa imajo pod svojim okriljem svetovno znane in uspešne »Yes« Putterje.

Več o Adams Golf izdelkih...

adamsgolf